2012-01-02 08:46:53• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán: ne készüljön sokat a nagy dobásra

Napi horoszkóp január 2.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az élete, akármilyen változatos és izgalmas, mindig az ön kezében van. Ha akarja, kizökkenhet a régi kerékvágásból, ha akarja, megújulhat, de maradhat minden a régiben is. A munkája lehet több is, de ennek utána kell mennie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Mostanában igen elnéző a munkatársaival, és ez egyeseket arra buzdíthat, hogy a fejére nőjenek. Nagyon óvatosan, és finom eszközökkel, de figyelmeztetnie kell őket. Mielőtt még nagyobb lenne a baj.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha tervei eddig még nem is váltak valóra, azért nem kell aggódnia. A sors most próbára teszi, de nem azért, hogy mindenről lemondjon. Kétségtelen, hogy csiszolnia kell az elképzelésein, de a megvalósulás már közel van!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Azt gondolta, hogy egy kis gonoszkodást megengedhet magának, de túllőtt a célon. Nem baj, még mindent elsimíthat. Ön alapvetően kedves és alkalmazkodó természet, és még nem volt olyan ember, akit erről ne tudott volna meggyőzni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha túl sokáig készül élete nagy dobására, elvétheti a célját. Merjen belevágni, aztán majd közben kialakul, hogyan tovább. A merészségért önnek sose kellett a szomszédba mennie. Aztán majd hallgasson a megérzéseire!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A veszekedés ideje lejárt, most már a teremtő tervezésre kell koncentrálnia. Lehet, hogy minden összezördülés csak a tisztázást szolgálta. Ne ápolja magában a sérelmeket, és akkor tovább tudnak lépni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jól teszi, ha fenntartással kezel bizonyos baráti tanácsokat. Nem akartak rosszat önnek, de nem látják olyan tisztán a helyzetét, mint ön. Csak azt fogadja meg, ami valóban arra érdemes. A mai nap különösen eredményes lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Habár szívesen lustálkodna még, az Újév második napján már a tettek mezejére kell lépnie. Méghozzá mindjárt a sűrűjébe. A munkahelyén különösen nagyot kell alakítania, ha a továbbiakban is meg akarja tartani a pozícióját.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nem ártana egy kicsit többet mozognia: az ünnepek nem tettek jót ragyogó alakjának. Szerencsére ezt most még kevesen látják, de ön elég hiú ahhoz, hogy ez máris bántsa. Kesergés helyett vegyen sportbérletet!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szerencsés napja lehet: egy kedves kollégája, barátja sok terhet levehet ma a válláról. Ne töltse azért haszontalanul az időt, inkább szánja azt befejezetlen ügyei tisztázására. Ebben végül örömét is lelheti, és másoknak is javára lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az üzleti élet váratlan buktatókat tartogathat ma a Vízöntőknek. Talán keresnie kellene egy jó könyvelőt vagy jogászt, aki segít kimászni önnek a csávából. Estére egy kelleme találkozó felvidíthatja, és megvigasztalhatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Végre nyugalomra találhat: talán sikerül megszabadulnia egy kellemetlenné, feleslegessé vált kapcsolattól, vagy más módon könnyebbíthet az életén. A megoldás önmagától jön el, mintegy varázsütésre. Örüljön neki!

Napi horoszkóp

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: